torsdag 23 oktober 2014

Vida byxor med hog midja

Ett par vida byxor med hog midja ar skona i sommarvarmen och minst lika trendiga till hosten. Vida byxor med hog midja Shoppa online och jamfor priser for Vida byxor med hog midja. Snygga jeans med hog midja som hjalper till att halla in magen.

Vida byxor med hog midja

Vida – kan vara tajta i laren och sedan bli vida eller vida hela vagen. Jag har aldrig nagonsin accepterat sa mycket kladd pa klader sedan jag blev mamma.

Vida byxor med hog midja

Lagomt hog i midjan(samma niva som hofbenet slutar) sa att man kan boja sig fram utan att visa nagot. Ser inte en person som har stora lar och korta ben bara storre ut i vida byxor

Vida byxor med hog midja

Byxor med hog midjaOtroligt fina byxor i en lacker modell som smickrar kroppen och framhaver de kvinnliga formerna. Otroligt fina byxor i en lacker modell som smickrar kroppen och framhaver de kvinnliga formerna. Kombinationen jeansshorts och boots (bade knahoga och lagre modeller) hangde fortfarande med fran ifjol. Sa snygga att markera med ett skarp i midjan och ha en skjorta nedstoppad i. Sprang pa dessa svarta vida byxor med knyt i midjan pa Lindex i veckan och var tvungen att sla till.


Kultur uttrycktes genom en tradsmal midja och ett hogt brost. Bekvama stora svarta vida byxor i mjukt bomullsmaterial med resar i midjan. Rundare midja kommer jag ju fa i framtiden anda sa fram tills dess far ni garna dela era hemliga tips pa att halla skjortan pa plats innanfor byxorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.