fredag 17 oktober 2014

Remmen reiniger

Voor reiniging en ontvetting bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Beoordeling voor Motip remmenreiniger 500mlEr zijn nog geen beoordelingen beschikbaar voor dit product. Remmenreiniger met hoog oplossend vermogen laat geen residu achter en is niet geleidend en niet corrosief.

Remmen reiniger

Deze remmenreiniger is een zeer sterke reiniger en ontvetter voor uiteenlopende doeleinden. Speciaal voor het gebruik bij het reinigen van rem- en koppelingsdelen. Motip Remmenreiniger is een kwalitatief hoogwaardige remmenreiniger in een 500ml spuitbus met hoog oplossend vermogen. Remmenreiniger is een kwalitatief hoogwaardige remmenreiniger in een 500ml spuitbus met hoog oplossend vermogen.


Voor het reinigen en ontvetten van rem- en koppelingsonderdelen. Motip remmenreinigerDeze reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Deze reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Ook is de remmenreiniger niet geleidend en gaat corrosie tegen.


Eurol Super Brake Cleaner Spray (400ml)Hoe waardeert u dit artikel Water met opgelost detergent wordt verhit en onder lage druk uitgestoten op de te reinigen onderdelen. De Motip remmen reiniger is bij Khons Racing binnen gekomen. Petromark® 10210 Snelreiniger is een biologisch afbreekbare multireiniger voor onderhouds-, reparatie- en montagewerkzaamheden in de werkplaats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.