fredag 17 oktober 2014

Remmen in de bergen sotsji

Jorik Hendrickx werd begin 2014 16e op de Olympische Spelen. Elke dag fietsen en schaatsen in een omgeving waar bergen de dagelijkse kost zijn en het zonnetje zich (meestal) ook van zijn beste kant liet zien. Sjeesde de afgelopen weken met een spastische linkerzijde van de bergen in Sotsji.

Remmen in de bergen sotsji

Vier Belgen zijn in de Oostenrijkse bergen uit een rijdende auto gesprongen toen de remmen van het voertuig dienst weigerden. Oostenrijkse bergen uit een rijdende auto gesprongen toen de remmen van het voertuig dienst weigerden.

Remmen in de bergen sotsji

Franse socialisten willen bij de tweede ronde van de Franse gemeenteraadsverkiezingen eigen kandidaten terugtrekken om verder extreemrechts succes in de tweede ronde te verhinderen. Jorgen Klem som skal lose seerne gjennom denne populre sporten med de tidvis spesielle buksene.

Remmen in de bergen sotsji

Om tot stilstaan te kunnen komen gaan de twee vol in de remmen. Olympische Sotsji trekt hij met een oud busje de bergen van Kaukasus in. Nederland had zich in Sotsji opgewerkt tot een land van winnaars.


Het regende afgelopen week medailles voor onze schaatsers in Sotsji. Niets geen schransende Ivans met bergen eten bij het buffet. Simunek ging in de remmen voor ploegmaat Albert en belemmerde zo Vanthourenhout het sprinten.


Na twee zeges op rij ontvangt Okapi Aalstar met veel vertrouwen Bergen. Het is alsof die lijnen droomen en de bergen droombeelden zijn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.