torsdag 16 april 2015

Varor att importera rumanien

Rumanien tvingades trots sina egna oljetillgangar importera bransle under en internationellt radande oljekris. Bakgrunden ar foljande: Ett Ungerskt foretag har salt varor med leveransvillkoret Ex works till kopare etablerade utanfor EU. Ett Ungerskt foretag har salt varor med leveransvillkoret Ex works till kopare etablerade utanfor EU. EU:s inre marknad medfor att det i princip ar fri rorlighet for varor mellan landerna i EU.


Importerade varor ar i allmanhet valdigt dyra pa grund av skatter och andra palagor. Importerat kott och mejeriprodukter ar mycket dyrt i jamforelse med andra matvaror. Var i Vietnam far man mest for pengarna och finns det stallen (och varor) man bor undvika

Varor att importera rumanien

Inflationen kommer att skjuta i hojden eftersom importerade varor blir dyrare. Det gar aven att importera och lagga uppdraget pa utlandska tryckerier. EKN justerar aven landriskklasser for Montenegro och Rumanien.


I Tyskland och Storbritannien gors tusentals beslag varje ar. Istallet fokuserar polisen pa dem som saljer varor med hotade djur. Norge aven betar mark som inte raknas in i betesmarksbegreppet som anvands i den europeiska statistiken.


Jag forstar att affarerna importerar under andra tider pa aret men jag tycker det ar styggt av dem att ha importerade gronsaker nu. Genom att utnyttja invandringen till att sanka valfarden till Rumanien niva och forgora sin egen befolkning. EU-mardrom att de far betalt for att prioritera importerade varor De som har tillsynen over varor (svamp) som kommer fran utlandet ar SLV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.