torsdag 16 april 2015

Skor for breda fotter

Det ar inte enbart langden pa foten som avgor vilken skostorlek man behover. Men tycker att det borde finnas fler an endast den sidan som har skor som ar breda. Personer med smala fotter kommer att tycka att skor som ar for breda kommer att falla av och orsaka blasor och forhardnader dar de gnuggar och bild.

Skor for breda fotter

Orsak: Skor eller stovlar som ar for tranga over tarna och framre delen av foten. Lasningar eller upphakningar i fotens leder vilka ger smartor i fotter och fotleder behandlas mycket effektivt med kiropraktik. Det ar inte forsta gangen en skotrend skapar problem for vara fotter. Ja vart hittar man skor at breda fotter lite modell ankfot (bred inte bara pa mitten utan aven over tarna) men som anda har rejala stotdampade sulor

Skor for breda fotter

Gor det till en vana att tvatta dina fotter (aven mellan tarna! Det finns olika inlagg och taspridare som kan minska trycket pa knolen. Vid kraftiga forhardnader kan dessa behova skaras bort hos fotvardsspecialist.


Maskinen ar tillbaka och i dag slapps duons nya singel ”Stora Fotter Stora Skor”. Har delar jag med mig av lite tips pa vad du kan gora for att forebygga problem med dina fotter. Jessica Andersson fran Motala saljer skor for sma fotter pa natet.


Att anvanda extra breda skor med utrymme for stortan ar mycket viktigt. Kristin har fatt problem i fotter och ben med sina nya loparskor. En stor del av den tiden ar deras fotter dessutom inklamda i taspetsskor.


Jag vet att det finns fler an jag darute som dras med konstiga fotter som det ar svart att hitta skor till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.