torsdag 16 april 2015

Remmen ontluchten auto met abs

ABS apparaat ook ontluchten (ziten ook nippels op) en koppelingscilinder ook meenemen. ABS of iets dergelijks en weet dus niet of dit ook mogelijk is met ABS. Toen ik de auto kocht zijn de remklauwen bij de vorige eigenaar verwisseld.

Remmen ontluchten auto met abs

Deze pneumatische KraftMann remontluchter is van instap kwaliteit en goed voor het hobbymatig ontluchten van auto en motor remmen. KraftMann remontluchter is van instap kwaliteit en goed voor het hobbymatig ontluchten van auto en motor remmen. Voor ontluchten met perslucht (max 6 bar)Met 1 ontluchtingsnippel en slangGeschikt voor zowel.


ABS pomp moet worden ontlucht als de pomp helemaal droog is komen te staan.

Remmen ontluchten auto met abs

De procedure is als volgt:Check of de accuspanning minimaal 11. Trekt je auto scheef weg bijremmen of had ie op de APK een te groot remverschil dan mag je beginnen aan de zoektocht der zoektochten. APK een te groot remverschil dan mag je beginnen aan de zoektocht der zoektochten. Informatie en uitleg over reparatie en Onderhoud van de Remmen:De staat van de remblokken en de remschijven is gemakkelijk na te gaan.


Onderhoud van de Remmen:De staat van de remblokken en de remschijven is gemakkelijk na te gaan. Het oplossen van aanlopende remmen moet je eerst goed alles schoonmaken met remreiniger en de zuiger uit elkaar halen en kijken of de zuiger goed is als alles oke is dan moetje de zuiger schoonmaken en invetten met remmenvet. Ongelijk remmen met als resultaat dat de auto niet in een rechte lijn stopt.


De drukbegrenzingsklep (vergelijk een abs-systeem) is defect.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.