torsdag 16 april 2015

Ortoped skor uppsala

Vart ortopedtekniska center har funnits i vara lokaler pa Bergsbrunnagatan sedan 1960 och ombildades 1996 till Aktiv Ortopedteknik i Uppsala AB. Har finns fyra ortopedtekniker och en ortopedingenjor som tillsammans har mer an 100 ars erfarenhet och kunskap inom omradet. Icebugs dubbade skor som ger digoslagbart grepp pa hala underlag.

Ortoped skor uppsala

Inlaggen kan vi gora for olika skor sa att byte av skor inte behover betyda nagot avbrott i din rehabilitering. Uppsala samt Eje Bergstrom och Tony Bjork fran tva sportbutiker i Gavle och Sandviken.

Ortoped skor uppsala

Jag tycker att det ar rent geschaft - ortopedingenjorerna blir rika pa att gjuta sulor istallet for att rekommendera ratt sko. Olmed i Uppsala kommer hit varje manad och vill du traffa honom kan du fa tid via var ortoped eller sa bokar du tid direkt i var reception.

Ortoped skor uppsala

Ortopedteknik i Gavle finns en ortopedteknisk avdelning som ensam servar landstinget Gavleborgs behov av hjalpmedel. Uppsala och Gavle. I Uppsala finns det privata foretaget sedan lange i egna lokaler utanfor sjukhuset. Ortopedtekniker kan gora specialskor for att forhindra tryck.


Jag bokade tid pa vardcentralen och fick en remiss till en ortoped som skickade en remiss till r magnetrontgen av foten och det vissade sig att jag hade en vatskefylld slamsack i foten ca 5 cm stor. Avser seriemassigt tillverkade specialskor som inte forekommer i den oppna handeln. Ortopedisk verkstadalanpassade fotbaddar (sulor) unika for just dina fotter.


Ni som gjort samma resa: Hur gjorde ni med distanser och tempo i eran overgang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.