lördag 18 april 2015

Balten jujutsu 2014

Stilenmed tradition och kvalitet och har som installning att ju-jutsu skall vara roligt. Dessa forekommer forst fran forsta kyu (brunt balte) och foljer sedan med anda upp till femte dan (femte graden av svart balte). Hoku Shin Ko Ryu Ju Jutsu och aven fran vara vanner i Sin Moo Hapkido.

Balten jujutsu 2014

Tomas Brange till en bra gradering till 1:a dan svart balte i ju-jutsu lordagen den 17 maj 2014. Brasiliansk jujutsu (BJJ) ar en brasiliansk kampsport utvecklad ur judo som i sin tur utvecklats av Jigoro Kano ur den traditionella japanska jujutsun.

Balten jujutsu 2014

BJJ) ar en brasiliansk kampsport utvecklad ur judo som i sin tur utvecklats av Jigoro Kano ur den traditionella japanska jujutsun. Johan Ahlberg fick ett efterlangtat balte den 16 juni av Carlos Lemos jr under sitt besok i Lidkoping. Tanken ar att de med foljande balte ska gradera:De som missade sin forra gradering.


Onsdag den 27:e maj holl klubben graderingar for vuxenverksamheten i Ju-jutsu Kai. Ju-jutsu ar en gammal japansk metod for att forsvara sig utan att anvanda vapen. Den Ju-jutsu som tranas idag ar moderniserad och omarbetad for att passa det svenska samhallet och var lagstiftning om nodvarn. Vi anvander olika farger pa vara balten for att skilja pa elevernas kunskap och traningstid inom Ju-jutsu.


Lordagen den 5:e december var det vuxengraderingar i Ju-jutsu Kai. Ju-jutsu Kai. 21 personer var redo att ta nya kyugrader och efter en tuff gradering blev sedan alla godkanda till sin nya baltesgrad.


Jesper graderades till 2 dan pa Gake Dojos 20 ars jubileum 29 mars 2014.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.