lördag 15 november 2014

Kosmetika ryor katalog

Firma Ryor vznikla s prichodem moznosti soukromeho podnikani. Stredocesky krajOdeslanim formulare dava ucastnik v souladu se zakonem c. Pro kosmeticky nabizime na objednavku velke baleni kosmetiky RYOR za vyhodnejsi cenu.

Kosmetika ryor katalog

Vyvoj a vyroba kosmetiky- kazdorocne uvadime na trh radu novinek s aktivnimi latkami novych kosmetickych trendu. Vsechny pripravky RYOR jsou vyrabeny dle vlastnich receptur. Urcite se proklikejte az do sekce pripravku s nazvem sucha a citliva plet. Ryor - s dotekem prirody a francouzskou bylinnou kosmetikou MaryCohr s esencialnimi oleji zapracovane v gelove texture.


Balicek kosmetiky RYOR - Morske rasyKrem s kyselinou hyaluronovoua kmenovymi bunkami - 50 ml. RYOR - Morske rasyKrem s kyselinou hyaluronovoua kmenovymi bunkami - 50 ml. Luxusni medova kosmetika HONEYLINELuxusni medova kosmetika je svym slozenim jedinecna a uspokoji i toho. Depilacni folie je urcena k odstraneni nezadouciho ochlupeni za studena.


Vyhodou je snadna a rychla aplikace v pohodli vaseho domova. Katalogove cislo: 22009Skladem - zbozi odesilame do 24 hodin. V peci o plet obliceje a dekoltu je novinkou laserova kosmetika Ryor - pletove masky Antiakne pro reseni akne a Anti aeging pro vyhlazeni a vypnuti pleti.


Ryor - pletove masky Antiakne pro reseni akne a Anti aeging pro vyhlazeni a vypnuti pleti. Antiakne pro reseni akne a Anti aeging pro vyhlazeni a vypnuti pleti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.