torsdag 13 november 2014

Handskar herr hestra

Passar utmarkt till damhandskar och till dressade herrhandskar. Hestra handskar bestar av en mangd olika modeller med olika egenskaper. Handskar och vantar for de kallare arstidernaStilrena och snygga handskar for hosten och vintern.

Handskar herr hestra

Ett par bespokehandskar i Peccary kostar fran Hestra nastan exakt 3000kr. Ett tips for den som vill ha handskar som man kan ha till bade kostym och fritidsklader ar att valja ett par skinnhandskar med tunt varmande ullfoder.

Handskar herr hestra

North Bend ar nagra av vara marken som haller handerna varma i vinter. Peccary lader ar gjort av vildsvinsskinn och ar ett av de mest taliga material man kan anvanda.

Handskar herr hestra

Skinnhandskar av god kvalitet dar man till exempel kan hitta jackor och koftor och mycket mer. Herrhandske i hjortskinn vilket gor att den ar extremt mjuk och behaglig. Prioritera ett par handskar i ett akta lader – da haller du varmen om handerna battre och far dessutom ett par handskar som haller i flera sasonger framover. Satsa pa ett par handskar med bra passform och god rorlighet.


Hestra ags och drivs sedan 1936 av familjen Magnusson och design och produktutveckling sker pa huvudkontoret i smalandska Hestra. Magnusson och design och produktutveckling sker pa huvudkontoret i smalandska Hestra. Swix nordiska handske for herrar i ett elegant nyskapande design med bra passform.


Nar det galler formaga att halla varmen ar vanten fran Hestra bast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.