torsdag 13 november 2014

Glitter toppar vit

Sen ar det skont att ha snygga party toppar till hosten for da kan man latt matcha dom med ett par snygga svarta jeans tex och slippa behova frysa. Behandlingstid 90-120 minHos Lavender NailsNSpa utfors skonhetsbehandlingar som fransforlangning och manikyr. Diadem med glitter ordentligt fastsatt (vi vill inte riskera att fa glitter pa isen).

Glitter toppar vit

VML Top Coat Glitter ar vit och jag far erkanna att det ar lite meckigt med appliceringen. Produktbeskrivelse SensatioNail Sett med glitter puffer i solv og bla.

Glitter toppar vit

Vi har ocksa ett bra utbud av glittriga lagklackade skor och ballerinor som passar utmarkt for fest. Vitt ar extra hett i var och du kommer kanna dig sommarfrasch.

Glitter toppar vit

Nagelforlangning med Fransk For dom som inte har langa naglar eller biter pa dom. Vit topp och blank lack ser valvardat ut men ger ocksa en kansla av naturlighet. Har hittar du snygga och trendiga damkladeri Glittriga fran Rainbow. De flesta kvinnor ser toppen som det ultimata plagget for fester och utekvallar.


Bolan har en liten xylofon inuti som ger ett rogivande ljud vid rorelser. Sjalv alskar jag julstjarnan- sarskilt de med vita kronblad. Valj en puderrosa klanning i chiffong och matcha med ett par beiga lackpumps och en liten glittrig aftonvaska.


Din klassiska och eleganta look kommer garanterat gora succe pa middagen. Och det far garna vara vitt fran topp till ta och helst i den kritvita tonen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.