fredag 19 september 2014

Remmen daewoo matiz test

De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailboxAutozine-nieuwsbrief! Enligt GM ar Chevrolet Matiz den billigaste miljobilen pa den svenska marknaden. Vervangen oliefilter KwikFit gebruikt uitsluitend olie van topmerk Mobil.

Remmen daewoo matiz test

Inspectie banden en remmen KwikFit gebruikt uitsluitend olie van topmerk Mobil. Bijvullen diverse vloeistoffen KwikFit gebruikt uitsluitend olie van topmerk Mobil.

Remmen daewoo matiz test

Controle schokdempers KwikFit gebruikt uitsluitend olie van topmerk Mobil. Controle ruiten en ruitenwissers KwikFit gebruikt uitsluitend olie van topmerk Mobil.

Remmen daewoo matiz test

Dan kun je nog beter in een Daewoo Matiz van 1998 zitten die heeft 3 sterren, en blijft toch stabiel. Daewoo Matiz van 1998 zitten die heeft 3 sterren, en blijft toch stabiel. Euroncap test niet alleen tegen beton(vervormbare aluminium) blokken. Kalos werd in samenwerking met Italdesign ontworpen en is met de kleine Matiz het meest succesvolle Chevrolet-model in Europa.


Daar hier enorme frictie en hitte ontstaat tijdens het remmen. De materiaal samenstelling van de remblokken en remschijven perfect op elkaar afgestemd te zijn om de juiste remvertraging en veiligheid onder alle rij omstandigheden te kunnen garanderen. Gerenommeerde remschijffabrikanten doen alle ontwikkelingen en tests eerst in eigen laboratoria en daarna bij officiele instanties als bv de duitse TUV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.