torsdag 18 september 2014

Office for mac billigt ljudkort

Upp till 16GB RAM i MacBook Pro och Mac mini - eller 32GB i iMac 27! Latency far hellst inte vara hogre an 128 samples (ca 4 ms). Skaffa musikprogrammet Reason och ett ljudkort med ASIO stod sa kommer du aldrig mer ha problem med Windows och musikprogram:).

Office for mac billigt ljudkort

Reason och ett ljudkort med ASIO stod sa kommer du aldrig mer ha problem med Windows och musikprogram:). ASIO stod sa kommer du aldrig mer ha problem med Windows och musikprogram:). Intels NUC finns att kopa i lite olika utforanden och ar forvanansvart billig.


Du kan dock behova andra vilket ljudkort som ska vara aktivt vilket gors i Systeminstallningar.

Office for mac billigt ljudkort

Tangentbord: ACER KU-0355Detta ar en fardigbyggd dator som far fick fran jobbet. Hangouts eller Google Voice for att ringa billigt till alla telefoner i varlden men det ar en annan historia) Den dator som har bast prestanda blir den som du producerar filmen pa och som blir vard for sandningen eller inspelningen. Voice for att ringa billigt till alla telefoner i varlden men det ar en annan historia) Den dator som har bast prestanda blir den som du producerar filmen pa och som blir vard for sandningen eller inspelningen.


Microsoft Office ar OneNote det som ar mest uppskattat i skolmiljo. Kor forvisso inte nat externt ljudkort an pa den men den rockade pa bra med interna ljudkortet och Asio4all nar jag testade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.