måndag 22 september 2014

Kosten remmen gangbaar maken

Bij een mijngarage.be garage krijgt u remblokken van het merk TRW. Ook het reinigen en gangbaar maken van de remklauwen zijn bij deze prijs inbegrepen. Het lijkt me niet echt verstandig als je met je remmen bezig gaat houden als je eigenlijk niet precies weet wat je doet. Volvo staat voor veiligheid maar zonder goede remmen is elk voertuig gevaarlijk.


Voorkom remproblemen door de remmen van uw Volvo te laten onderhouden.

Kosten remmen gangbaar maken

Bij gewoon remmen gaat het goed maar zodra je de handrem gebruikt zal de hevel klemmen. U weet dus precies waar u aan toe bent en wat de extra kosten bovenop de vaste afgesproken prijs zijn. Gewoon af en toe de boel een beetje gangbaar maken door stevig te remmen of toch even de boel op de brug zetten Heb ik zelf ook en kan je vertellen dat ie echt goed HARD remt.


Deze kosten 110 euro per stuk en dan ben je van alle ellende af. Misschien waren (zijn) er mogelijkheden om die kosten te reduceren. Dat er iets niet in orde is met de remmen merk je wanneer bij het remmen de auto scheef trekt. Zelf reviseren heeft weinig zin: de losse onderdelen kosten bij elkaar meer dan een ruil-remklauw.


Ga met de komplete leiding naar uw automaterialenzaak en laat er een maken. Remmen controleren en zonodig gangbaar makenVragen of een afspraak maken Enkele weken later begon de auto weer te trillen bij het remmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.