måndag 22 september 2014

Kosmetika praha sobota

Kosmeticky a kadernicky salon Praha 3 Slezska 130Hledame kadernici! Dr. Hauschka prirodni kosmetikaProdej prirodni kosmetiky a provoz kosmetickeho studia Dr. Solarni a kosmeticky salon Modra laguna najdete v zahrade arealu Domu deti a mladeze na Proseku Praha 9.

Kosmetika praha sobota

Modra laguna najdete v zahrade arealu Domu deti a mladeze na Proseku Praha 9. Vyzkousejte me kosmeticke a pedikerske sluzby a budete odchazet odpocati a svezi:).

Kosmetika praha sobota

Provozovatel: Dana VargovaOteviraci doba muze byt aktualne upravena dle objednavek. Slouzi k reaktivaci a stimulaci koznich struktur a bunecne aktivity.

Kosmetika praha sobota

PRO MESIC LISTOPAD NABIZIME SLEVU 25 % na liceni od slecny Sabiny a uces od slecny Jany, NEVAHEJTE ! Navstivte nase prodejny biopotravin a zdrave vyzivy a take prodejnu prirodni kosmetiky. Jednotliva kadernictvi z Prahy 2 se Vam postaraji o vase vlasy i uces podle vasich predstav. Prahy 2 se Vam postaraji o vase vlasy i uces podle vasich predstav. Vaclavskeho namesti.


Salon vynika prijemnou atmosferou s durazem na vase pohodli a spickovy servis. Salon vynika prijemnou atmosferou s durazem na vase pohodli a spickovy servis. Kongresovem centru zacina dalsi kosmeticky a predevsimkadernicky veletrh.


Nase kadernicko-kosmeticke studio nabizi kvalitni kadernicke a kosmeticke sluzby za pristupne ceny s pouzitim spickovych pristroju a znackove kosmetiky.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.