lördag 13 september 2014

Hattar av papper bomull

Till ren spanad (for textilier) har bast franoch lin varit viktiga genom historien. Limma fast en knackform som mossa eller gor en liten hatt av svart papper. Billiga sommarhattar i bomull som skyddar mot solen och hjalper till att halla huv.


Santa och elf hattar ar de vanligaste semester klader element runt jul. Papperet bor vara storre med en eller tva inches att omkretsen hos huvudet. Processen att gora en kock hatt for ett elementart medelalders barn ar roligt och enkelt - och kommer att hjalpa ditt barn att kanna att han ar en del av det roliga nar du lagar mat.


Sedan 1879 ar det har som pappret till hela varldens reservvaluta tillverkas – av uttjanta jeans.

Hattar av papper bomull

En hel del av recepten ar dessutom avsedda aven for lin och bomull. Obelagda tyger i allmanhet bor vara fodrade med syntetiskt papper. Staven kan sedan anvandas for att plocka upp sma bitar av papper. Virka en haxa eller trollkarl hatt med hjalp av denna fria monster i valfri farg pa din favorit garn.


Haxan versionen av hatten ar en gratis nedladdningsbar PDF-monster som kommer med instruktioner for en valfri balte och spanne runt hatten. Denna hatt ar ett fint exemplar med guldkant och ett doskallemotiv. Vi gor det smidigare att handla brixton hattar pa natet helt enkelt.


Hay Plus 9 Blanket Yellow Geometriskt monstrad plad fran danska Hay.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.