tisdag 22 december 2015

Weleda kosmetika pro miminka

Weleda Zklidnujici telove mleko 200 ml - Sleva 30%-expirace 12. Prirodni kosmetika je vyrabena ze surovin kontrolovaneho ekologickeho zemedelstvi nebo z kontrolovaneho sberu v divoke prirode. Od prvniho dne tak Weleda chrani a vyzivuje pokozku ditete zcela prirozene a jemne.


Mesicku lekarskeho ve 100% BIO kvalite ve spojeni s oxidem zinecnatymjiz vzniklou opruzeninu na detske pokozce. Tento mesic jsem pro vas otestovala novinku v sortimentu prirodni kosmetiky znacky WELEDA. Spolecnost Weleda je nositelem ochranne znamky Kontrolovane prirodni kosmetiky (BDIH), kterou udeluje kazdemu novemu prirodnimu kosmetickemu produktu po splneni prisnych kriterii mezinarodni institut Ecocontrol se sidlem v nemeckem Osterode.


Kontrolovane prirodni kosmetiky (BDIH), kterou udeluje kazdemu novemu prirodnimu kosmetickemu produktu po splneni prisnych kriterii mezinarodni institut Ecocontrol se sidlem v nemeckem Osterode. BDIH), kterou udeluje kazdemu novemu prirodnimu kosmetickemu produktu po splneni prisnych kriterii mezinarodni institut Ecocontrol se sidlem v nemeckem Osterode. Weleda je certifikovana prirodni kosmetika a zarucuje to nejlepsi.


Popis: Olej na masaze prsu Weleda podporuje tvorbu a uvolnovani materskeho mleka. A s prichodem miminka se nase hygienicke navyky stanou obvykle jeste o neco preciznejsi. Proto je Weleda v Cesku velmi uspesna hlavne s kosmetikou pro miminka a tehotne zeny.


Weleda: v souladu s clovekem i prirodou Spolecnost Weleda Weleda je svycarska farmaceuticka firma vyrabejici prirodni leciva a kosmetiku. Spolecnost Weleda Weleda je svycarska farmaceuticka firma vyrabejici prirodni leciva a kosmetiku. Kc Ruzova pece o plet - kosmetika Rosa Mosqueta Intenzivni regeneracni rada pro prevenci hlubokych vrasek a ztraty pruznosti je urcena pro vsechny typy pleti.


MAME MIMINKO VITAMINY B STABILIZACE PATERE PRINCEZNY S VUNI PIVONKY 3. VITAMINY B STABILIZACE PATERE MAME MIMINKO PRINCEZNY S VUNI PIVONKY AKTUALNE NA TEMA JAK SE VYHNOUT PODZIMNIM NEDUHUM V nabidce firmy naleznete vse pro maminky a miminka od dudliku az po kocarek ci detsky nabytek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.