tisdag 22 december 2015

Nar du gar till brollop inom islam ett

Om det sker sa i praktiken ar mindre troligt da det ofta gar emot normerna i det omgivande samhallet. Islam ar en religion med manga olika traditioner och ett muslimskt brollop kan darfor se ut pa manga olika satt. Vigseln kan ske i en moske men aven hemma eller i en samlingslokal.

Nar du gar till brollop inom islam ett

Efter denna inledning finns det i islam ett visst antal etiketter palagda vemhelst som gifter sig och onskar fullborda sitt aktenskap med sin fru. Han kanner sig inte bunden att gifta sig i enlighet med Koranens lagar.

Nar du gar till brollop inom islam ett

Den kungliga festyran i Sverige kulminerar pa lordag nar prins Carl Philip och Sofia Hellqvist vigs i Slottskyrkan i Stockholm. Sverige kulminerar pa lordag nar prins Carl Philip och Sofia Hellqvist vigs i Slottskyrkan i Stockholm.

Nar du gar till brollop inom islam ett

Hinduismen har ingen grundare och det ar darfor svart att saga exakt nar den har uppstatt. Brollopet brukar vara en stor fest dar brudparet bjuder manga gaster: 200-1000 personer ar ingen ovanlighet. Allt farre gifter sig och i dag ar vart fjarde par som lever ihop sambo men alltfor fa kanner till vilka stora skillnader det ar.


Tyvarr tror jag att allt for manga ar fokuserade pa brollopet nar de talar om att gifta sig. Ao Nang rekommenderar vi att det arrangeras pa en av de vackra oarna utanfor Ao Nang dar det blir mer privat. Islam ar huvudreligionen i landet sa galler inte deras brollopscertifikat i Sverige.


Tillexempel sa levde Muhammed nara inpa judar hela sitt liv och nar han fick sin uppenbarelse tolkade han den pa sitt satt och blev ocksa influerad av den judiska tron. Muhammed nara inpa judar hela sitt liv och nar han fick sin uppenbarelse tolkade han den pa sitt satt och blev ocksa influerad av den judiska tron. Inom Judendomen heter den speciella maten Koscher och inom Islam heter det Hallall.


Hallall. Traditionen om matreglerna gar langt tillbaka och tros vara en av de saker Muhammed tog med sig fran judendomen till islam. Dessa – icke avsedda signaler – ar en muslim pinsamt medveten om. Sedan var det dags for oss alla att gora oss i ordning infor brollopet!


Maken blev da sa forargad att han skilde sig fran henne pa flacken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.