torsdag 23 oktober 2014

Underklader julklapp lista

Vi presenterar julklappar for kvinnor och julklappar for man. Strumpor och underklader ar det vi tycker ar trakigast att fa i julklapp. Heminredning hamnar pa fjarde plats pa listan over vad svenskarna minst av allt vill ha under granen.

Underklader julklapp lista

Kommer att komma bilder dar jag bar underkladerna inom kort sa ni far halla utkik! I ar ar det redaktionschef Josefine som delar med sig av sin julklappslista.

Underklader julklapp lista

Smink och sadant lar hon lista ut priset pa sa det ar inget jag funderar pa. Det gar att fynda andra julklappar an yllesockor och stearinljus pa julmarknaderna.

Underklader julklapp lista

Emilia de Poret tipsar om plagg och accessoarer som kan radda dig i julklappsjakten. Strunta i kalsonger och undertrojor och las dessa julklappstipsen till pappa. Inget skulle inte gladja mig mer om jag fick en termin Yoga i julklapp!


Att ge bort ett presentkort behover inte alls vara trakigt eller opersonligt. Vilket innebar att vi ligger nastan hogst upp pa listan over de lander i varlden som konsumerar mest kaffe i varlden. Underklader kan vara underbara och underskona – haftigt sexiga eller skont praktiska. Blinga till november - ge dig sjalv en snygg trendig julklapp redan i dag.


Vi kallar serien, prisvarda underklader skapade direkt for kvinnor i sina basta ar. M:s julquiz om ”kottberget” pa sidan 15 i senaste M (nr 16) Till och med de kvinnliga anstalldas underklader ar noga beskrivna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.