måndag 20 oktober 2014

Tillbehor pa kraftskiva goda

Bjud in till kraftskiva och duka upp en harlig sensommarbuffe. Satsa pa goda och matiga tillbehor till kraftorna och lagg snapsen pa kylning. Kraftskiva med goda tillbehorAven om man numera kan ata kraftor aret om ar Kraftskivan i borjan av augusti nagot alldeles speciellt!

Tillbehor pa kraftskiva goda

Kan serveras som ett litet tilltugg innan kraftskivan borjar. Ingen vardig kraftskiva utan en maffig dessert som kvallens klo.

Tillbehor pa kraftskiva goda

Det allra viktigaste pa kraftskivan ar givetvis maten och drycken. Givna tillbehor ar Vasterbottensost – helst i form av osten till brod i norr och paj i soder.

Tillbehor pa kraftskiva goda

Har tipsar vi om nagra viner som gor din kraftskiva komplett. Veteranen ger dig tips om goda tillbehor till kraftorna for en lyckad fest. Nu ar det manga som har onskat tips om goda tillbehor till kraftorna. Men kom ihag att det kravs mer an kraftor for att stalla till med kraftskiva.


Fantastiska tillbehor och vacker utsikt och vi hade det basta sommarvadret! Fick ihop ratt mycket kantareller som blev till tillbehor for kvallens middag. Vi har samlat goda ratter och med dem onskar vi er manga harliga sensommarkvallar.


Tand lyktor och njut av den ljumma sensommarkvallen genom att bjuda pa kraftfest. Jag har har samlat nagra tips till kraftskiva med passande tillbehor och dekorationer fran arkivet. Har ar tre goda och lite nyttigare recept som du kan forgylla pajbordet pa din kraftskiva med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.