fredag 17 oktober 2014

Tillbehor canon eos m

Utlos kompatibla Speedlite-blixtaggregat fran upp till 30 m avstand. Canon lanserar. Den ska leverera lika fin bildkvalitet som en digital systemkamera men i ett kompakt kamerahus. EOS M kamerahus.


Den kompakta anslutningen till EOS systemobjektiv Montera objektiv fran Canons stora utbud av EF- och EF-S-objektiv pa EOS M - inklusive specialobjektiv som makro och fisheye - med hjalp av den lilla och latta EF-M-adaptern.

Tillbehor canon eos m

Canon har lange drojt med att klamma sig in i segmentet med kompakta systemkameror. Men med Eos M gor de sitt intag i den spegellosa varlden – med blandat resultat. IS STM.


Objektivet ar designat for Canons spegellosa kamerasystem EOS M och ar Canons forsta EF-supervidvinkelobjektiv med optisk bildstabilisator. Som en av de sista tillverkarna har Canon hoppat pa det spegellosa taget och har i dag presenterat EOS M.

Tillbehor canon eos m

Canon hoppat pa det spegellosa taget och har i dag presenterat EOS M. EOS M skippar spegeln Som en av de sista tillverkarna har Canon hoppat pa det spegellosa taget och har i dag presenterat EOS M. Produktnummer for dessa tillbehor finns i produktbeskrivnigen for respektive objektiv pa hemsidan. Di III VC (modell B011) for Canon (EOS M) kompatibel med Canon EOS M3 B011) for Canon (EOS M) for att gora den kompatibel med Canon EOS M3. Jag sitter och funderar pa att handla en 5D Mark III och lite tillbehor till den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.