lördag 18 oktober 2014

Remmen elektrische fiets 65 cm

Waterresistent IP65 Gewicht 10kg Gewichtslimiet 100kg bestellen kan op. De elektrische fiets van de Bosch technologie heeft de motor midden in het frame zitten. Bosch technologie heeft de motor midden in het frame zitten.

Remmen elektrische fiets 65 cm

Hoofddorp bij Alkmaar. Wij leveren een groot aantal elektrische fietsen van verschillende merken uit voorraad. Wij leveren een groot aantal elektrische fietsen van verschillende merken uit voorraad.

Remmen elektrische fiets 65 cm

De nieuwe Sparta B2 is een elektrische fiets van de Boschtechnologie en heeft de motor midden in het frame zitten. B2 is een elektrische fiets van de Boschtechnologie en heeft de motor midden in het frame zitten. Boschtechnologie en heeft de motor midden in het frame zitten.


Wat betreft de remmen heeft deze elektrische fiets rollerbrakes (anti-blokkeer) om snel tot stilstand te komen. De Babboe City is het instapmodel voor de tweewiel bakfietsen en heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding. Panasonic middenmotor en accu- de motor drijft gelijk het voorste tandwiel aan en de motor is sterk: max.


Aantal versnellingen Dit geeft aan hoeveel schakelmogelijkheden je hebt. Type rem Dit is de afstand die kan afleggen met een volle accu. Hydraulische velgremmen Dit is de afstand die kan afleggen met een volle accu.


Pegasus Napoli is een elektrische fiets die voorzien is van het nieuwe middenmotor systeem op de markt: Shimano Steps.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.