torsdag 16 oktober 2014

Planbok vaska runt halsen

Ljusbrunt iPhonefodral i akta lader med rem att hanga runt halsen fran P. Man far en pase i ett snore runt halsen dar alla detaljer om resan star. Fast jag vet att om jag checkat in en vaska ska det mycket till innan dom sticker utan mig.

Planbok vaska runt halsen

I Santa Ann, skulle jag foresla roaming runt Stearns Wharf for de asikter och centrum skick Road for inkop. Stearns Wharf for de asikter och centrum skick Road for inkop. Deuter packs - slip planbok pa halsen band somkommer att mojliggora och ge snabb tillgang en iPhone - sized systemet.


Vira ditt halsband runt handleden eller lat din brosch bli ett snyggt hange pa ett halsband.

Planbok vaska runt halsen

Om planboken inte tillater dig att ga bananas i designerbutiken sa kanske det ar i accessoarhyllan du ska rota. Den har ocksa en praktisk rem som kan baras runt halsen eller som kan fastas i vaskan medan du reser. Denna sa sota vaska med en fin rosett pa finns i svart och dimrosa. Jacobs purses and purses and purses are warmer as compared with hell!


En lite storre vaska i samma monster och farg som planboken. Det ser ut som att det ar ett lock over vaskan men locket skyddar bara ett ytterfack. Ser ni att sjalva ringen runt halsen ar utformad som en gren. Ginger tillverkar handgjorda vaskor och mobilvaskor av finaste lader och mocka.


Med 2 fack for sedlar eller kort pa baksidan och praktiskt laderrem for att hanga runt halsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.