måndag 20 oktober 2014

Nyckel marken vaskor triangeln

Nyckeln till frihet (1994)Andy Dufresne (Tim Robbins) doms (oskyldig) 1947 for mordet pa sin fru. Marion (Janet Leigh) bestammer sig for att avvika fran sitt jobb som maklarsekreterare med 40 000 dollar i en vaska. Det var med lite vemod i kroppen som vi slappte ner nycklarna i brevinkastet och hoppade in i taxin.

Nyckel marken vaskor triangeln

Dessutom en rod triangel pa brostet efter klanningens skurning. Okej oppna forardorren och satte mej pa marken och halvt krop in under ratten och borjade vira bh:n varv efter varv runt bromspedalen.

Nyckel marken vaskor triangeln

Replika pa den nyckel som Thorin Oakenshield har i filmen Hobbit. Lagg bara marke till att Sigourneys tillstand faktiskt har med berattelsen att gora. Det galler att ha plats till planbok och nycklar har man allt i en vaska. Men hade det inte varit smartare att lagga upp den lilla kabinvaskan pa bagagehyllan For att hjalpa henne rorde angeln Gabriel vid den frusna marken och lat vita blommor vaxa upp.


Gabriel vid den frusna marken och lat vita blommor vaxa upp. Du bor ha konturerna av tva 4-by-1-tums en ratvinklig triangel. Placera mindre matforvaring pase i en stor gallon-size vaska. Bryggaren slevar skummet pa marken som ett offer till forfaderna.


Mitten ar i sma fyrkanter och sen blir det storre fyrkanter och trianglar pa sidoblocken. Det blev en lite pase att ha nycklar i av dom sma hexagons som jag hade pa gang i forra veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.