onsdag 15 oktober 2014

Missoni byxor lindex

Idag ar det premiar - du hittar nu Missoni-Lindexkollektionen ivara butiker och online. Lindex som lanserar en ­kollektion designad av modehuset Missoni. Missoni for att traska ut (vi cyklade) till italienska ambassaden. Jag har fatt bilder och filmer fran bade Lindex och pr-byraer ett tag nu men jag har valt att vanta med att skriva om det tills vi kom narmare slappet som ar den 8 oktober.


Lindex och pr-byraer ett tag nu men jag har valt att vanta med att skriva om det tills vi kom narmare slappet som ar den 8 oktober.

Missoni byxor lindex

Superduper snygga monstrade byxor hogst upp med korta tighta ben. Nar Lindex tar ett kliv in pa den kinesiska marknaden nasta ar ar den storsta satsningen i foretagets historia.

Missoni byxor lindex

Lindex inlett designsamarbeten med bland andra Missoni och nu senast Matthew Williamson. For ett drygt ar sedan lanserade Lindex en kollektion med herrklader och visionerna var stora. Lindex en kollektion med herrklader och visionerna var stora.


Denna klanning fick Bella av sin mormor:) Jatte fin kommer hon att vara i den. Pa Lindex presskontor hanger manga godbitar som ar i butik alldeles snart. Skinnjacka Jofama Byxa Lindex skor ingen aningItalienska Missoni inleder ett samarbete med Lindex. Byxa Lindex skor ingen aningItalienska Missoni inleder ett samarbete med Lindex.


Grymma byxor som borde fa ersatta mina andra blombyxor nu i vinter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.