torsdag 23 oktober 2014

Klanningar indiska gul

Klanningen har en varm gul ton och tryck med svarta irisblommor. ECO BY INDISKABomullen i det detta plagg ar 100% ekologisk och tillverkad med hansyn till var miljo. Bomullen i det detta plagg ar 100% ekologisk och tillverkad med hansyn till var miljo. Kaftanformad klanning i ett blommigt print som omger hela klanningen.


Retroinspirerad tunika med ett sagolikt vackert blomstermonster. Indiska. Mitt forsta par var formodligen ett mandagsexemplar sa jag reklamerade och har nu ett par nya. Importerad ursprungligen fran Kina och Indien via arabvarlden och Venedig.


Jag har for ovrigt kopt en ny klanning for Golden hits kvallen. Det ar en del gront och inslag av gult, lite blommigt fortsatter aven i var. Odisha i ostra Indien ar fortfarande bortom de flesta turisters rutter.


Se ett litet smakprov i bildspelet nedan pa den kungliga gula stilen. Sedan drygt ett ar bor Malin Berghagen i ett gult trahus mitt i Ljusdal. Tyg som renar vatten Att rena vatten genom att fasta fotokatalytiska partiklar pa tyg – eller att lata en svamp vaxa pa tyget.


Att rena vatten genom att fasta fotokatalytiska partiklar pa tyg – eller att lata en svamp vaxa pa tyget. Indiska. Via ett samarbete med Myrorna kommer kladerna att tas om hand och saljas till forman for socialt arbete.


Carolas rost – som ska ta den favorittippade duon till final – ar pa vag att forsvinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.