lördag 18 oktober 2014

Klanningar fran hm

Kronprinsessan Victoria satsade liksom Sofia Hellqvist pa svensk design. Victoria var kladd i en fotsida vit fjadermonstrad klanning fran H&M:s Conscious Exclusive-kollektion 2015. Nar kollektionen landade i butik den 16 april fanns dar en linnekjol som nu fatt sallskap ett vackert liv med transparenta tylldetaljer.

Klanningar fran hm

Har gar supermodellen Gigi Hadid pa premiar i en klanning fran kollektionen som slapps den 5 november. Gigi Hadid pa premiar i en klanning fran kollektionen som slapps den 5 november.

Klanningar fran hm

Den allra sista dagen sjalv med barnen for i eftermiddag gar Niklas pa semester aven han. Kronprinsessan Victoria gjorde ett annorlunda modeval pa sin brors brollop. Nelly.com inspirerar med nyheter varje dag fran nagra av butikens 850 olika varumarken till bra priser och snabb leverans. Propert och sott.


Denna i en hog hastsvans blir riktigt snyggt! En look fran en av kvallarna i Shanghai som jag glomt visa er! Beige klanningBeige klanning i market Full Tilt fran Tillys (kopt i USA). Sen tycker jag att man kommer undan med korta klanningar som gravid.


Jag gillar verkligen den har modellen som har ett figurnara liv och avskuren i midja med en klockad kjol. En person jag beundrar sa en gang att i en perfekt varld sa finns det inga feminister som lider av atstorningar. Eller sa ar det allra basta att sluta kopa klader fran ett foretag som HM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.