fredag 17 oktober 2014

Kavat skor lund

Polarn O. Pyret ar stolta over att fa beratta att vi har startat upp ett samarbete med det svenska skoforetaget Kavat. Ekologiska lara-ga-skor i miljovanligt skinn for de allra forsta stegen. Var ambition ar att saljabra skor till bra priser med personlig service.

Kavat skor lund

Var i malmo eller runt om kan man kopa bra Lara ga skor typ KAVAT Hakanssons skor ar en skokedja som saljer olika markesskor i en handfull butiker i sodra Sverige.

Kavat skor lund

Kavats fabriksforsaljning ligger i direkt anslutning till Kavats skofabrik i Kumla. Skor for hela familjenAxel Larssons by Bylanders ags och drivs av Helena och Jonas Bylander.

Kavat skor lund

Axel Larssons by Bylanders finns i Lund och HoganaAxel Larssons skor vander sig till helafamiljen som gillar mode och kvalitet. Hej Alla skoalskare ni har kommit ratt om ni soker snygga skona och moderiktiga skor. Utvandigt skalmaterial som andas och ar bade fukt samt smutsavstotande.


Fotriktig last med ordentlig ta- och bakkappa som stabiliserar och skyddar foten. Kavat outlet tidigare i varas dar vi fyndade mangder av kavat skor till vrak priser. Kavat uppmattes tre ganger hogre halter av det forbjudna amnet PFOS an vad lagen tillater.


Ett giftigt och hormonstorande amne har hittats i svenska barnskor. PFOS finns i vinterkangor fran det kanda svenska market Kavat. Forsaljning av skor och skovardsprodukter star for cirka halften av intakterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.