onsdag 22 oktober 2014

Handskar kombi lange

Kopte mina Kombi pa Intersport som val kan jamforas med Stadium. Speciellt Jon Olssons pro model har varit en storsaljare har i Sverige. Hestra ar en av de tillverkare som saljer batteridrivna handskar.

Handskar kombi lange

En katalytisk handvarmare kan halla varmen ungefar tre ganger sa lange som en uppladdningsbar handvarmare. Kombi har ett brett sortiment av handskar for olika syften och vader. En skiddag med Matilda Rapaport Varje vecka kommer vi aven att dela ut delvinster i form av kombiprodukter.


De tillverkar handskar for alla typer av vader och aktiviteter och kombinerar mode och tekniska material pa ett kreativt satt.

Handskar kombi lange

Vi har testat manga handskar och dessa gar det nog inte att fa sonder. Da ar det viktigt att behalla handskarna frascha sa lange som mojligt. Passar perfekt till glitter och glamourfester nar du vill piffa upp klanningen. Tillganglighet:Roterande vallningsborste att anvandas med en borrmaskin for att borsta ur belaget efter sickling och polera vallan (bla nylon).


Forra aret kopte jag ett par Hestra-handskar som jag var riktigt nojd med. Hestra Alpine Pro Softshell Leather Short Czone men de blev sa himla varma och svettiga att jag blev tvungen att ta av dem. De tva senaste dagarna har varit bland de roligaste arbetsdagarna pa lange.


Sjalvklart sa kan en helt slat variant i skinn vara att foredra om man bara har handskarna till arbetet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.