torsdag 23 oktober 2014

Halsdukar indiska webshop

Grovstickade mossor och halsdukar fanns det hur manga som helst i deras host- och vinterkollektion for 2014. Odlingen av bomullen och tillverkningen av plaggen sker i Indien. I bade Indien och USA studerade Bhavsar portratt och landskap. Den som har ett kvarvarande Kaphaoverskott far latt en trog matsmaltning (Manda Agni).


Som ett hommage till sitt indiska pabra har Byredos grundare Ben Gorham anvant saffran i en orientalisk och lyxig doftkomposition. Byredos grundare Ben Gorham anvant saffran i en orientalisk och lyxig doftkomposition. Jag alskar stora stickade halsdukar som dessa godingar fran gina tricot.


Designerinspirerade och unika plagg till otroligt bra priser. Till att borja med: den har halsduken ar varldens gosigaste. Nastan sa gosig som en liten bebis som luktar sadar bebisgott bara en bebbe kan gora!


I host ar nyckelplagget ponchon och grovstickade halsdukar och vantar. Men nar jag kom hem insag jag att jag inte har nagon halsduk som passar till. Kashmirullen har fatt sitt namn fran det indiska omradet det fran borjan utvanns fran.


Den dar snygga koftan stickad av barnarbetare i Indien kostar formodligen FoA en femtiolapp inklusive porto o deras resor flera ganger om aret till varmen. Den ar mest mangsidig for den kan anvandas bade som halsduk och man kan svepa den kring axlarna nar man vill ha nagot snyggt till klanningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.