söndag 19 oktober 2014

Halsduk tub barn

Vill du gora en barnvariant gor du som ovan fast du gor 140 lm i borjan och totalt 20 varv. Nagra ganger forut har jag gjort en halsduk av jersey som sitter ihop som en vid tub och som man kan vira tva varv runt halsen. For extra skydd vid kalla dagar i skidbacken eller i skidsparen kan tubhalsduken dras upp over munnen och nasan.


En tubhalsduk ar valdigt latt att sy och trevlig runt halsen nu nar det borjar bli lite kallare. Man kan sticka en eller sa kan man sy en lite tunnare variant i trika.

Halsduk tub barn

Mossor och tubhalsdukar till barn och baby i skon och mjuk 100% merinoull. Stickad tubhalsduk for barnNu ar den enkla tubhalsduken klar. Har hittar du praktiska tillbehor och accessoarer men aven populara presenter till barn.


Allt fran filtar och mjukisdjur till harspannen och hangslen. Holl pa att somna sa gick ut pa stan och kopte gran och borja virka en tubhalsduk. Sadar!


Da har jag gjort ett monster pa en tubhalsduk i tva langder. Superpraktisk tubhalsduk i microfleece som ar superlatt och kanns skon mot huden. Perfekt under en overall eller en vinterjacka for extra skydd for hals och nacke. Bade barn och vuxna njuta skapar objekt med en rund stickning vavstol.


Jag som syr allt heter Louice Tegenfeldtoch jag ar en kreativ och glad tjej som alskar att skapa. Tubhalsduk med fleeceSkona och fina tubhalsdukar som passar barn i aldrarna 1-5 ar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.