söndag 31 augusti 2014

Tunikor lindex goteborg

Enkel tunika med rund halsringning och trekvartslang raglanarm. Transparent tunika med dekorativa myntdetalj vid halsringningen samt knytband i nacken. Harlig tunika i viskoskvalitet som ar perfekt att kombinera med leggings och en tunn bomberjacka.

Tunikor lindex goteborg

En uppdaterad klassisk polotroja i en fin gramelange nyans med stilrena slitsar. Tillsammans med ett par skona leggings eller monstrade tights far du en stilsaker look.

Tunikor lindex goteborg

En vacker langarmad tunika i en utstalld passform som gor din outfit stilsaker och feminin denna sasong. Vi anvander Cookies for att forbattra var sida och din shoppingupplevelse.

Tunikor lindex goteborg

Genom att fortsatta surfa pa sidan accepterar du vara Cookies villkor. Denna vackra tunika fran Lindex ar underbar i sommar till en solbranna. Lindex.


Extremt skon och gar liksom att bade kla upp och ner den. For nagra dagar sedan var jag inne i min favvo accessoar butik har i. En ny mysig hostig poncho har hittat hit i alla fall fran Lindex! Vi var ett gang bloggare som var inbjudna till Lindex showroom har i Stockholm.


Och som en bonus hade designersen tagit med sig varens kollektion fran Goteborg sa vi fick en sneakpeak pa den ocksa. Motsvarande konventionella tunikor kostar mellan 149 och 198 kronor. I dag slapptes lookbook bilderna for Lindex Extended SS15 och behover jag saga att jag ar pepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.