onsdag 27 augusti 2014

Tillbehor till kraftor hattar

Men for att fa till den ratta stamningen kravs att du skaffar en hel del. Kraftor av valfri sort laggs upp pa fat med dillkronor som dekoration. Vi har inte bara det utan vi har massvis av andra roliga prylar och nodvandiga tillbehor.

Tillbehor till kraftor hattar

Man borjade darfor att importera kraftor fran olika lander som, vilket gjorde att kraftor blev alltmer lattillgangliga i landet och kan ses som grunden for den traditionella kraftskivan. Plocka upp farger pa kraftor och ovriga tillbehor i dukningen.

Tillbehor till kraftor hattar

Ni behover tunna gummi snoren eller ngt annat som kan fastas med tejp! Som tillbehor pa bordet rekommenderar han det traditionella utan krusiduller. Bjud till exempel pa sma portionspajer som ar fyllda med nyplockade kantareller. Vi at ocksa Kinesiska kraftor fran Lobster och Kinesiska Jumbo fran Pandalus.


Kraftor krava dessa drycker” skanderade Albert Engstrom med en valaffisch gjord till folkomrostningen for rusdrycksforbudet 1922. Albert Engstrom med en valaffisch gjord till folkomrostningen for rusdrycksforbudet 1922. Avsluta festen med en drink i loungen eller varfor inte pa dansgolvet Det vi gor ar att ata kraftor i massor tillsammans med passande tillbehor och snaps.


Det kan ju bli en och annan snaps och kraftor i sig ar skarpa. For den som vill kla ut fran topp till sa finns tomtedrakter for vuxna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.