lördag 30 augusti 2014

Tillbehor grillad lax nyttigt

Har hittar du massor av fettsnala och halsosamma recept med lax. Har far vi ta del av Ewa Skioldebrands basta grilltips for bra fettbranning och lagt GI. Bonsallad ar ett bra tillbehor eftersom bonorna innehaller vattenlosliga fibrer.

Tillbehor grillad lax nyttigt

Dessa bildar gele som lagger sig utmed tunntarmsvaggen och gor att det tar langre tid for glukosen att komma ut i blodet. Vill du laga nyttigare grillad mat handlar det om att vaga experimentera mer.

Tillbehor grillad lax nyttigt

Lax ar en fet och nyttig fisk som passar utmarkt att grilla. Genom att tillsatta en glace blir dina laxspett eller den helgrillade laxen harligt valsmakande och som extra touch over middagen kan man servera en kall och god sas till fisken.

Tillbehor grillad lax nyttigt

Gott och enkelt recept pa auberginegratang med zucchini och tomat. Har har vi samlat Zetas alla recept pa italiensk mat som Fernando Di Luca hamtat fran sitt hemland Italien. D-vitamin gor att lax ar nagot av det basta man kan valja i naturens skafferi.


De ar supergoda och passar bra som tillbehor till kott eller varfor inte till en gryta eller soppa Salladen kan serveras som forratt eller som tillbehor till fisk eller kyckling. Sjalvklart gjorde jag aven lowcarb-tillbehor och det tar extra tid. Serverade denna sallad till grillade flaskkotletter en mandag.


Detta tillsammans med grillad lax blev dagens middag i husvagnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.