torsdag 28 augusti 2014

Skor oyun ates ve su oyunu

Ates ve Su Oyunu ile oyun dunyasndaki unlu muthis ikili tapnakta kapal kalrlar. Gemisi farkyla karsnza gelen bu harika oyunu bir an once oynamak icin daha fazla vakit kaybetmeyin. Oyunu ile buyuk macera bu sefer sk tapnagnda devam ediyor! Ayrca Ates cocuk ve su kz simdi de skor kaydetmeli olarak karsnzda!


Ates cocuk ve su kz simdi de skor kaydetmeli oyunlar arasnda!

Skor oyun ates ve su oyunu

Magara Adam adl oyunda Ates ve Su oyununun degisik bir versiyonu ile kars karsyasnz. Ates ve Su oyununun degisik bir versiyonu ile kars karsyasnz.

Skor oyun ates ve su oyunu

Oyundaki kahramanlarmz bu kez magara adam olarak karsnza ckyor. Ates ve su oyunlar kategorisinden sectigimiz Komik Ates ve Su oyunu. Turkce ve Skor Kaydetmeli oyunlarn bir arada toplandg ucretsiz bir oyun sitesidir. Oyun icerisinde kendi karakterinizi kontrol edip bolumun sonundaki kapya ulasmaya calsyorsunuz.


Ates ve su 2015 oynamayanlar bu yeni maceray kacrmasnlar cocuklar. Gondermeye calsyorlar.Oyunda Ates karekterini kontrol ederek mause ile attg. En guzel Ates ve Su Oyunlarn sitemizde ucretsiz oynayabilirsiniz.


Ates ve su 1 2 3 eski oyunlarna gore bu yeni ckan oyunu ile artk daha fazla yukarya zplyorsunuz bununla kalmamslar biraz daha oyunu buyuterek ates ve su yu gorsel olarak guzel bir bicime getirmisler. Ates ve Su kahramanlarmzn sonuca ulasmalarna yardm etmelisiniz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.