torsdag 28 augusti 2014

Remmen met skeelers dames

Dan is het wel handig om te weten hoe je goed kunt remmen op je skates. In deze instructievideo wordt de basistechniek van het remmen uitgelegd en leer je hoe je met en zonder remblokje kunt remmen. Skaten of skeeleren als fitnessZoek je een sport waar je eenvoudig in kunt stappen De mooiste kontjes vindt je dan ook niet voor niets bij de heren (of dames) van onze nationale schaats- of skeelerselectie! Remmen is waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen die je moet leren.


Sleepstop: de skate waarmee men remt sleept in een hoek van 90° achter het standbeen. Een inline skate heeft altijd 4 wielen en een skeeler heeft 5 wielen.

Remmen met skeelers dames

Naast het verschil in het aantal wielen zijn er nog meer verschillen tussen inline skates en skeelers te onderscheiden. Tijdens Women on Skates krijgen dames les in al die veiligheidsaspecten en regels. Skates krijgen dames les in al die veiligheidsaspecten en regels. In het Handboek skaten en skeeleren wordt ingegaan op de verschillen tussen skaten en skeeleren.


Diabolo-remsysteem: je kunt remmen door de 8 wielen op de grond te houden. Radar testte daarom met vier kinderen zes verschillende skates. De Igniter 90 inline skates zijn de ideale skates voor zowel beginners als gevorderden.


Dus hophop skeelers pakken en we zien je 19:45 bij het Lucasbolwerk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.