fredag 29 augusti 2014

Paraply kopa

Vi har aven nagra av var mer populara paraply langre ned pa forstasidan. Tank pa att nar du ska kopa paraply sa glom inte att kopa ett paraply till barnvagnen. Ett paraply i Blackwatch-rutigt tyg fran Fox Umbrellas for 1 499kr.

Paraply kopa

Diametern hos den stora uni golf paraply diameter ar 130 cm. Orkanparaplyet Gustbuster ar ett robust paraply som tal vindar upp till orkanstyrka utan att det vranger sig.

Paraply kopa

Nar paraplyet ar utfallt har det en storlek pa 100cm i diameter. Konsumentredaktionen har darfor testat atta paraplyer i motvind.

Paraply kopa

Du kan hitta vintage paraplyer i antikaffarer eller sa kan du kopa paraplyer aterges pa natet. I borjan av hosten hittade jag ett paraply hemma hos oss som jag inte kande igen. Paraplyer och vaskor med foretagets emblem maste ju vara sa coolt att bara.


I den har kategorin har vi samlat tillbehoren for dig som tycker att en paraplydrink inte ar ratt utan sitt paraply. Paraply pa fjalletJag ar en varm foresprakare for anvandning av paraply vid fjallvandring. Nytt for Way Out West 2016 ar att vi ger mojligheten till att kopa billigare festivalpass genom vara manadsbiljetter. West 2016 ar att vi ger mojligheten till att kopa billigare festivalpass genom vara manadsbiljetter.


Nu nar regnigt och ruskigt vader drar over Sverige ar de dags att kopa arets snyggaste paraply.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.