lördag 30 augusti 2014

Klader stora storlekar butik stockholm

De erbjuder aven en stor variation av marken och du kan hitta allt fran Zizzi till Gunilla Ponten. Stockholm och priserna ar ganska hoga men just nu pagar en ordentlig rea som gor det mojligt att fynda billigt. Hos XL Second Hand Stockholm hittar du second hand-klader fran storlek 46 och uppat.

Klader stora storlekar butik stockholm

Stockholm hittar du second hand-klader fran storlek 46 och uppat. Eveline Dietz pendlar mellan lagenheten i Stockholm och tradhuset i Sydafrika – folj hennes liv i den nya bloggen. Stockholm och tradhuset i Sydafrika – folj hennes liv i den nya bloggen.


De flesta av oss har svart att hitta klader som sitter snyggt och som smickrar figuren.

Klader stora storlekar butik stockholm

Tydligen har jag helt fel i att det ar efterfragan pa storre storlekar och vi har ju anda plus avdelningen att ga till. Topshop har aldrig stora klader och Mq har liksom Hm bara det i enstaka plagg. Det finns gott om butiker som saljer damklader i stora eller plus size-storlekar. BH:ar i storlek DD+, bland annat mitt snyggaste favoritmarke Freya.


Pa natet har vi som drar xl eller storlek 46 chansen att kopa era klader men i butik ar det inte sa. Redan nu finns tre Living Large-butiker i Norge och en halvarsgammal i Stockholm. Fin i XL erbjuder moderiktiga klader i stora storlekar (42-56).


Hos XL Second Hand fyndar du second hand klader fran storlek 46 och uppat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.