tisdag 26 augusti 2014

Kjolar klanningar fest

Tvadelade klanningar med kjol i en farg och liv i en annan ar en modern tappning pa klassikern. Om kjolen ar skild fran livet talar man om en tudelad klanning. Toppen ar snygg att matcha med en utstalld kort kjol eller som. Till skillnad fran en kjol som gar upp till midjan arlangre och nar hela vagen ovanfor bysten.


En klanning eller kjol ar ett plagg som fungerar i alla sammanhang – till vardags saval som till fest.

Kjolar klanningar fest

Hos oss finns en massa snygga festklanningar som gor dig hetast pa festen. Pa Miinto har du det storsta utbudet av fest och party klanningar fran olika brands med den garanterat perfekta passformen.

Kjolar klanningar fest

Is bla klanning med broderade snoflingor med Elsa inuti pa brostet Satin kjol med trans. Butterick det spelar ingen roll vilken klanning du vill ha monster till - har hittar du alla! KappAhl bjuder pa en valskraddad och feminin festkollektion. Svetlana Aleksijevitj gar sin egen vag och har valt byxor istallet for kjol.


Fantastisk velourklanning i en kladsam modell med lang arm och spannande skarning for att ge plagget det dar lilla extra. Perfekt att anvanda bade till fest men aven for att ge vardagen en lyxigare inramning. Du kommer att utfora din onskan om du forsoker denna Flower Print Dress.


Denna klassiska klanning fran 1950-talet ar perfekt for fest eller kanske bal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.