onsdag 7 maj 2014

V ringade trojor herr

Vi har v-ringade t-shirts i flera olika modeller till laga priser. Baby alpacka ar en garanti for de finaste fibrer av hogsta kvalitet. Ett par trojor i olika farger gor mycket for att variera garderoben.

V ringade trojor herr

Kop T-shirts och V-ringade trojor i bra kvalitet – kombinera med skinnjacka for en tuffare stil. Tre stycken snygga svarta v-ringade t-shirts fran Fruit of the loom. Fruit of the loom. Denna kortarmade troja ar gjord av Belcoro® garn som gor den mjuk och komfortabel.


Jag har haft market i over 30 ar och da tillverkades bara herrprodukter medan de idag aven har en damlinje. Klassiska plagg som rundhalsade och v-ringade trojor gar bra och storsaljaren ar ponchos. Svenska Softgoat har ett valdigt brett sortiment av farger till mycket rimliga priser. En rod troja sitter fint aret runt och kanske en randig mossa kan passa eller varfor inte nagot nytt pa fotterna.


Lite langre i modellen an den V-ringade trojan i var andra cashmerekvalite samt lite tatare. Jag har skrivit nagot tidigare inlagg om letandet efter bra v-ringade vita undertrojor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.