tisdag 6 maj 2014

Tunikor dam elitserien

Som vanligt levererar Maria Sharapova det senaste modet inom tennisklader for damer. Maria Sharapova det senaste modet inom tennisklader for damer. DU ALLTID FIKA - NASTAN HOORS MEST OPPNA CAFE Trott i benen Forst med 94-laget sen gymmade jag i en timme typ och sen var det traning med damerna. Sa javla skoont att trana hart och sen komma hem och bara chilla.


Det ser ljust ut och jag tror att vi tar dem om vi kampar som fan. Elitserien. Ikvall firar vi med en ordentlig fest med lagen vill saga Damerna och underbara flickor 18.


Peter Nordstrom ar Elitseriens just nu effektivaste spelare nar det galler malskyttet. Elitseriens just nu effektivaste spelare nar det galler malskyttet. En trevlig utflykt mellan handbollsmatcherna i Damjunior-SM i sondags.


Vinner Pitea BK poolspelet den sjunde maj gar laget upp i Elitserien. En supergo tjej som jag lart kanna det senaste aret da vara barn ar i ungefar samma alder! Nagra Serbiska damer kommer upp fran stranden till altanen och vi skalar i the och tycker nog alla att livet ar bra i solen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.