torsdag 5 maj 2016

Remmen vervangen fiat punto

Informatie en uitleg over reparatie en Onderhoud van de Remmen:De staat van de remblokken en de remschijven is gemakkelijk na te gaan. Onderhoud van de Remmen:De staat van de remblokken en de remschijven is gemakkelijk na te gaan. Mijn remblokken aan de voorzijde zouden vervangen moeten worden.

Remmen vervangen fiat punto

De kosten en de werkzaamheden voor de onderhoudsbeurt van je Fiat zijn vooraf vastgesteld in scherpe all-in pakketprijzen. We hebben op dit moment een Fiat Punto in de werkplaats met het volgende probleem.

Remmen vervangen fiat punto

Maandag heb ik mijn auto (Fiat Grande Punto) binnen gedaan om een klein onderhoud. U merkt hier tijdens het remmen niets van maar als het te laat is en er onstaat een scheur dan valt de remdruk weg en kunt u niet meer remmen.

Remmen vervangen fiat punto

Fiat Punto 1.2Vandaag Richard gebeld, onze auto had kapotte startmotor en heeft deze in zeer korte tijd besteld er onder gezet, en gelijk de lampjes nagelopen en vervangen. Ik wil graag mijn remmen vervangen door wat krachtigere remmen. Controle accu en verlichting KwikFit gebruikt uitsluitend olie van topmerk Mobil. Controle uitlaat en katalysator KwikFit gebruikt uitsluitend olie van topmerk Mobil.


Vervangen oliefilter KwikFit gebruikt uitsluitend olie van topmerk Mobil. Inspectie banden en remmen KwikFit gebruikt uitsluitend olie van topmerk Mobil. Bijvullen diverse vloeistoffen KwikFit gebruikt uitsluitend olie van topmerk Mobil.


Tenslotte zijn de standaard remmen vervangen door de exemplaren van de 3. GTA versies. Van enkelzuiger remklauwen 278 mm schijven naar 4 zuiger remklauwen met 305 mm schijven. De schijven zijn vervangen door Tarox gegroefde exemplaren in combinatie met Ferodo remblokken. Tarox gegroefde exemplaren in combinatie met Ferodo remblokken.


Fiat maakt in onder andere de Punto dankbaar gebruik van de mogelijkheden van elektrische stuurbekrachtiging door een schakelaar te plaatsen waarmee de bekrachtiging heel erg sterk wordt: daarmee kan de liefhebber letterlijk met de pink inparkeren. Punto dankbaar gebruik van de mogelijkheden van elektrische stuurbekrachtiging door een schakelaar te plaatsen waarmee de bekrachtiging heel erg sterk wordt: daarmee kan de liefhebber letterlijk met de pink inparkeren. Velgen op beschadigingen controleren – Remschijven vervangen of reinigen – Controleer de bandenspanning. Remschijven vervangen of reinigen – Controleer de bandenspanning.


Pas na uitdrukkelijk verzoek wilde Lennaerts de foute motorolie vervangen. Fiat Punto Evo knalgroen is betaal je slechts 14% bijtelling. Ook ik heb net de brandplaatsjes laten vervangen van de multijet uit 2010, stank bij stilstaan van de auto.


Fiat modellenMaak een keuze uit een van onderstaande modellen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.