fredag 19 juni 2015

Tjej underklader for killar

Svensk tjej i underklader ska overraska kille men far uppleva pinsammaste stunden i livet En svensk tjej ville overraska sin sa kallade kk genom att besoka honom i underklader. En svensk tjej ville overraska sin sa kallade kk genom att besoka honom i underklader. For VeckoRevyn avslojar 40 killar vad som far dem att tanda till!

Tjej underklader for killar

Jag tycker inget fel att tjejer har kalsonger mit ex sprang alltid runt med mina siden kalingar pa morgonen. Jag ar sa nyfiken pa vad ni killar gillar for underklader pa en tjej Jag vet inte om det fortfarande ar sa da det nu har skaffat underklader for kvinnor i forsvarsmakten vilket tidigare bara funnits for man. Nu lanserar de matchande underklader for bade tjejer och killar.

Tjej underklader for killar

Trosorna kostar 129 kr och finns i en vanlig modell och kalsongerna kostar 199 kr och finns bade som tighta och losa boxers. Jag tycker ocksa att det ar helt fel att manga tjejklader ar rosa och manga killklader ar bla. Sen sa borjade de med sexiga underklader och gissa vem som blev glad da!


Men det ar helt okej att killar lagger ut bilder i underklader. Om det ar nagot som det ar svart att hitta pa natet ar det, det ar som att natet ar nersallat med sant som killar tycker ar sexiga underklader men for tjejer finns det mindre. Herregud vilka kommentarerFrida: Trekant – med 2 killar eller med 2 tjejer Halla Nassir har pratat med andra tjejer som har liknande berattelser om att motarbetas i spelvarlden.


Hon tror att de ofta konsstereotypa karaktarerna idator­spelen – biffiga man iskinande rustningar eller lattkladda kvinnor – bidrar till att tjejerna nedvarderas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.