söndag 19 april 2015

Sjal dominostrik opskrift pa

Strik smukt sjal i dominostrik Sjalet i dominostrik strikkes nedefra og op og maler ca. Familie Journal. Lyx blogg drm kvinna vid floden: Opskrift pa sjal dominostrik.


Lyx blogg drm kvinna vid floden: Opskrift pa sjal dominostrik.

Sjal dominostrik opskrift pa

Sa st dig godt til rette i sofaen med en varm kop the - bogernes verden byder pa mange oplevelser. DominostrikJeg har ikke gang i de store projekter pa denne arstid. Hvis du klikker videre pa siden accepterer du vores brug af cookies. Sjalet kan strikkes i det super blode Pimabomuld eller det lkre Yaku Superwash fra CAMAROSE.


Pa kurset var der en der havde et sjal med - strikket i kunstgarn og med huller i. Sjalet er strikket af 100 g yak efter en opskrift fra Karen Noe. Sjaler i dominostrik er en spndende bog der viser sjaler i flotte grafiske designs som dominostrikken er fnomenal til i al sin enkelhel. Sadan strikker du neverkont Trin for trin-vejledning: trin 1 Til strikkeopslagning strikkes den yderste maske.


Trin for trin-vejledning: trin 1 Til strikkeopslagning strikkes den yderste maske. Opgav at strikke sjalet frdigt da opskriften er fuld af fejl. Dengang lavede jeg opskrifterne pa engelsk og lagde dem ud pa Ravelry. Annette Danielsen -Jagtfortolkning af Annette Danielsens model Frost fra bogen Striknaturligvis strikket i lodengron merinould og en blagron hojlandsuld fra Garnudsalg.


Politikens store handarbejdsbog er der en opskrift pa et sjal med bladhulmonster og blondekant. Pt arbejder jeg glad og hektisk pa et sjal i dominostrik med farver fra hele regnbuen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.