söndag 19 april 2015

Remmen werken niet goed het

De remschijf mag niet meer dan 50% roest hebben op het deel waar het remblok aandrukt. Trekt je auto scheef weg bijremmen of had ie op de APK een te groot remverschil dan mag je beginnen aan de zoektocht der zoektochten. APK een te groot remverschil dan mag je beginnen aan de zoektocht der zoektochten. De werking van de mechanische schijfremmen werkt net als elke andere rem die op een fiets gemonteerd zit.


De fietsenmaker kan het niet maken omdat de remmen ingesteld zijn op maximale remkracht.

Remmen werken niet goed het

De achterremmen zijn voorzien van een zelfstellend mechanisme waardoor de slijtage van de remblokken wordt opgevangen. De druk wordt namelijk aangeduid in kg per cmen wanneer we het opperdak van de zuiger groter maken wordt de kracht die de zuiger op de remschoen uitoefent ook groter.

Remmen werken niet goed het

Moet je bv met je hele gewicht op het pedaal trappen om enigzins af te remmen De terugtraprem is een eenvoudige rem die werkt door middel van achteruit trappen. Defecte of niet goed werkende remmen zijn een gevaar voor uzelf en anderen. Remmen werken niet goedChassisnummer en typeplaatje klopt niet of is niet aanwezig. Bij een afneembare trekhaak dient de borgconstructie goed te werken.


Soms is het heel goed om je remmen eens te onderzoeken en eens te kijken of ze wel kloppen en of ze niet op verkeerde aannames gebaseerd zijn en soms kom je tot de conclusie dat de rem wel heel goed werk doet. Vervangen van remblokken is niet moeilijk en kun je gemakkelijk zelf doen. Hierdoor worden de remmen ongecontroleerd in werking gesteld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.