fredag 17 april 2015

Paraply uppfinnare

En vackarklocka med inbyggt brandlarm samt ett paraply som falls utat och pa sa satt inte bloter ner i tamburen. Vi traffar uppfinnarna till en kramande nallebjorn och ett hopfallbart bankbord. Dr Snuggles talande paraply som aven assisteras som Snuggles.

Paraply uppfinnare

Jem overraskar en uppfinnare som skapat ett revolutionerande nytt sorts paraply. Shinis uppfinnare har svart att komma overens med de som ska bygga hans prototyp.

Paraply uppfinnare

Doktor Snuggles ar en uppfinnare som alltid pa nagot vis lyckas satta stopp for ondska och elakheter. Ankpelle och tillsammans med sina uppfinningar klarar han av allt fran giftiga bar till flygande mattor.

Paraply uppfinnare

Shinis uppfinnare har svart att komma overens med de som ska bygga hans prototyp. En valdigt intressant produkt ar det har paraplyet fran Senz°, som erhallit flest designutmarkelser i varlden och aven har hunnit med att nomineras till arets basta uppfinning av Time magazine. Senz°, som erhallit flest designutmarkelser i varlden och aven har hunnit med att nomineras till arets basta uppfinning av Time magazine. Som fotograf kanns det som man alltid skulle behova uppfinna exakt det man behover.


Troligtvis bar mannen ett stort paraply och har ett haftigt temperament. Snart slipper du oroa dig for att stota i folk med ditt paraply. Sa det ar bara att glomma det dar med att det oftast blir morkt nar det regnar!


Paraplyet med en inbyggd lysande stjarnhimmel var en favorit. I plommonstop och paraply - komediserie fran 1971 (Del 1)I plommonstop och paraply - Ett opretentiost litet vin (Del 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.