lördag 18 april 2015

Iphone tillbehor penna

Macally Stylus PenPal hjalper dig att skriva pa Multi-Touchskarmen med betydligt mer precision an enbart fingrarna. Multi-Touchskarmen med betydligt mer precision an enbart fingrarna. Med sin mjuka gummi spets och schyssta aluminiumdesign skyddar Stylus mot repor och fingeravtryck pa skarmen.

Iphone tillbehor penna

Exklusiv touch-penna som funkar till alla displayer och med vanlig kulspetspenna som andra funktion. Med denna penna kan du filma spannande sekvenser fullstandigt obemarkt.

Iphone tillbehor penna

Skapad av Wacom som har 25-ars erfarenhet som ledande tillverkare av digitala tablets och tillbehor till dessa. Wacom Bamboo Stylus Duo2 Pinksom iPad och iPhone samt en kulspetspenna for anvandning pa vanligt papper.

Iphone tillbehor penna

Hur ska man veta vilken penna som ar bast bland alla tillverkare och prisklasser Just Mobile AluPen Twist Small – Penna av aluminium for bade touchskarm och papper. Det ar helt enkelt en linjal och en penna som ar tankta att anvandas pa iPad (Android fungerar inte for tillfallet). Wacom ar klara med en ny digital penna och platta med inbyggd skarm som gor det annu enklare att bildbehandla. Sen att en stylus kan kannas overflodig som tillbehor ar en helt annan fraga.


Bland de mindre nyheterna ar tillbehor som nya armband till Apple Watch och uppdateringar av mjukvaran IOS. Ett tillbehor till den nya varstingpaddan kallas Apple Pencil och ar en penna som anvands for att skriva pa skarmen. Apple Pencil och ar en penna som anvands for att skriva pa skarmen.


Steve Jobs ord Vem vill ha en penna citerades snabbt i olika forum pa natet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.