fredag 17 april 2015

Hattar for man koper

Till Kostym kan man valja en valfri filthattsmodell eller ett Plommonstop. Och ska man ha tag i en hattaffar i Karlstad far man styra stegen till Viken dar samma butik faktiskt har funnits i cirka 60 ar. Karlstad far man styra stegen till Viken dar samma butik faktiskt har funnits i cirka 60 ar.


Ett slags haute couture kan man val med visst fog tillagga eftersom modellen ar designad och sydd speciellt for andamalet av ett lokalt foretag. For den som dagligen bar kostym kan hatten vara ett snyggt satt att sticka ut ur mangden pa – men ta for guds skull av den inomhus.

Hattar for man koper

Hos oss kan man aven hitta en del fabrikstillverkade och importeradehattar for bade dam och herr. Faster man dem pa nagot satt i haret for att de inte ska ramla av Fever ar grymt duktiga pa herrklader och koper in mycket snyggt! Hattmakarna och familjeforetaget Goorin Bros har tillverkat hattar av alla sorter de senaste 118 aren. Goorin Bros har tillverkat hattar av alla sorter de senaste 118 aren.


Stockholm ocksa. Har kan man hitta en och annan kostym fran 40- och 50-talet. Har kan man hitta en och annan kostym fran 40- och 50-talet.


Och i Hofors satsar man som aldrig forr pa hattar och mossor. Jag har flera stycken men har samma problem som Sjuckert med att de blaser av. Tyvarr ar det manga som oreflekterat koper upp sig pa denna och kombinerar pa ett olyckligt satt vilken riskerar att leda till en blandning av det samsta fran datiden med det samsta fran nutiden.


Sverige dar man bar strahatt pa sommaren och plommonstop pa vintern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.