onsdag 15 april 2015

Byxor jakt

Byxa Harkila Extreme XFor dig som vill ha rejala byxor som tal det mesta. BYXA PINEWOOD PURSCH-AXIS HYBRIDVidareutveckling av var populara Pursch byxa! PINEWOOD PURSCH-AXIS HYBRIDVidareutveckling av var populara Pursch byxa!

Byxor jakt

Med ett par slitstarka jaktbyxor ger du dig sjalv goda forutsattningar for en lyckad jakttur. Har finner du bade kamouflerade och enfargade byxor for bade damer och herrar av hog kvalite. Forhojd midja bak.


Smart benavslut med enkel justeringsmojlighet. Funktionell byxa framtagen och testad av professionella jagare och hundforare. Antjah ar den allra lattaste av Lundhags byxor med en modern passform. Byxa impregnerad med Deer-Tex - Montana ar en byxa medextra knavidd.


Jag tycker att det har ar alldeles utmarkta byxor for jakt och utomhusaktiviteter vintertid. Grym allroundbyxa som sitter skont och har finesser som sidodragkedjor och goda ventilationsmojligheter. Thornproof forstarkt byxa med Armotex som yttre forstarkning. Artikelnummer: 110107364Lattviktsbyxor i OPTIFADE™ Ground forest kamouflagemonster med vattentatt GORE-TEX®-membran som andas.


Lattviktsbyxor i OPTIFADE™ Ground forest kamouflagemonster med vattentatt GORE-TEX®-membran som andas. OPTIFADE™ Ground forest kamouflagemonster med vattentatt GORE-TEX®-membran som andas. Valj kavaj och byxa eller breeks eller alla fyra delarna for en komplett jakt- och fritidskostym.


Du jagar i kavaj och breeks och byter sedan om till langbyxor infor middagen. De ar sjalvklart enkla och gor middagen sa otroligt mycket battre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.