torsdag 16 april 2015

60 Tals klanningar stora storlekar

Da ar det dags for den stora Vintagebloppisen dar Vintagefabriken kommer vara med och stalla ut. Vintagebloppisen dar Vintagefabriken kommer vara med och stalla ut. Vintageklanningar fran 50- och 60-tal i storlekar fran 36-44.


Blev inte helt ovantat kar i denna stora 1800-tals bricka med lite ledsna blommor som paminde om en overvuxen tradgard. Pastellfarger var mode och sa sent som in pa 60 talet holl de svagare fargerna i pastell.

60 tals klanningar stora storlekar

Idag finns reproduktioner pa 50 talets vaskmode och billiga 50 tals handvaskor finns att kopa online. Titta i storlekstabellen for att hitta den storlek som bast passar dig. Den har klanningen ger dig manga mojligheter eftersom den skapar en 30- eller 60-talskansla beroende pa hur du stylar den.


Bade kjolar och klanningar var hellanga och inte ett uns av urringningen fick skymta. Stilar och klader ar ofta sadana som gar pa nytt och 60-talet har haft minst tva aterkomster. Den har blusen som ar gjord avsyddes om till en sot armlos sommarblus med spetsdekoration pa ryggen. Ruth Waitzfelder pa 60-talet syddes om till en sot armlos sommarblus med spetsdekoration pa ryggen.


Nar du bestaller klanningar pa natet fran La Redoute sa kolla garna pa var storleksguide sa att du far en bra storlek eller ring var kundtjanst sa hjalper dom dig. Redoute sa kolla garna pa var storleksguide sa att du far en bra storlek eller ring var kundtjanst sa hjalper dom dig. Just darfor har vi specialiserat oss pa ett sortiment med storre storlekar och smickrande modeller for alla kroppstyper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.